Industri Ternakan

Kami berazam untuk "Berbakti Ke Arah Kesempurnaan" dalam menyampaikan perkhidmatan veterinar kepada pelanggan-pelanggan kami.

  1. Memberi khidmat nasihat dan perundingan kepada cadangan-cadangan projek ternakan yang dirujuk dalam tempoh 30 hari daripada tarikh terima.
  2. Memastikan suasana perkembangan serta aliran pertumbuhan industri ternakan dilaksanakan di peringkat daerah dengan penglibatan sektor swasta, individu-individu dan penternak tradisional dilaksanakan mengikut dasar-dasar serta peraturan kerajaan.
  3. Memastikan aliran penyampaian maklumat tentang perkembangan industri ternakan dapat di salurkan kepada kakitangan Jabatan dan pengusaha-pengusaha ternakan dalam tempoh 14 hari.
  4. Memastikan, perancangan, penyeliaan dan penyelarasan projek-projek pembangunan industri ternakan peringkat negeri selaras dengan dasar-dasar pembangunan kerajaan yang ditetapkan dari masa ke semasa.
  5. Melayani dan menjawab kesemua aduan rasmi/tidak rasmi berkaitan Industri Ternakan dalam tempoh 14 hari dari tarikh terima aduan rasmi tersebut.
 veterinar

Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS Lot 1504, Mukim Pantai, Batu 6, Jalan Jelebu, 71770 Seremban, Negeri Sembilan

Tel : 606 - 762 8857
Faks : 06 - 762 9022
E-mel: jpvns@ns.gov.my

PENAFIAN

Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Sembilan tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh pengguna maklumat yang diperolehi dari laman ini.

Search

Selamat Datang ke Portal Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS

ePermohonan Veterinar
ePermohonan Veterinar

privasi