PPVD

Kami berazam untuk "Berbakti Ke Arah Kesempurnaan" dalam menyampaikan perkhidmatan veterinar kepada pelanggan-pelanggan kami.

  1. Kami berazam akan melayani anda untuk perkhidmatan Veterinar di pejabat dalam tempoh setengah jam dan untuk perkhidmatan luar akan diberikan pada hari yang sama atau hari berikutnya bergantung kepada kepentingan kes.
  2. Memastikan suasana perkembangan serta aliran pertumbuhan industri ternakan yang hendak dan akan dilaksanakan di peringkat daerah dengan penglibatan sektor swasta, individu-individu dan penternak tradisional dilaksanakan mengikut dasar-dasar serta peraturan Jabatan yang telah ditetapkan.
  3. Memberi khidmat nasihat dan perundingan kepada cadangan-cadangan projek ternakan yang dirujuk dalam tempoh 30 hari daripada tarikh terima.
  4. Melayani dan menjawab kesemua aduan rasmi/tidak rasmi berkaitan Pejabat Perkhidmatan Veterinar Daerah dalam tempoh 14 hari dari tarikh terima aduan rasmi tersebut.
 veterinar

Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS Lot 1504, Mukim Pantai, Batu 6, Jalan Jelebu, 71770 Seremban, Negeri Sembilan

Tel : 606 - 762 8857
Faks : 06 - 762 9022
E-mel: jpvns@ns.gov.my

PENAFIAN

Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Sembilan tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh pengguna maklumat yang diperolehi dari laman ini.

Search

Selamat Datang ke Portal Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS

ePermohonan Veterinar
ePermohonan Veterinar

privasi