Khidmat Pengurusan

Kami berazam untuk "Berbakti Ke Arah Kesempurnaan" dalam menyampaikan perkhidmatan veterinar kepada pelanggan-pelanggan kami.

  1. Menjamin setiap Pegawai dan Kakitangan tetap menerima gaji sebelum akhir bulan.
  2. Memastikan semua tuntutan elaun perjalanan kakitangan dikemukakan ke Pejabat Pembayar tidak lewat daripada 10 haribulan berikutnya.
  3. Memastikan bil-bil dari pembekal (yang telah disahkan) diproses pembayarannya dalam masa 5 hari selepas bil diterima.
  4. Memastikan keperluan alat tulis dan kelengkapan pejabat dibekalkan kepada kakitangan dalam tempoh 2 hari dari tarikh permohonan diterima.
  5. Mematikan pengedaran fail dan surat kepada pegawai/kakitangan yang terlibat dalam tempoh 2 hari.
  6. Memastikan segala aduan kerosakan di Bangunan Jabatan Perkhidmatan Haiwan yang dilaporkan diambil tindakan dalam tempoh 24 jam.
  7. Memproses dokumen-dokumen persaraan untuk dihantar ke Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan/Ibu Pejabat Perkhidmatan Veterinar Malaysia, Kuala Lumpur 12 bulan sebelum tarikh persaraan.
  8. Sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan/layanan yang berkualiti, tepat, cepat dan sempurna kepada semua pelanggan-pelanggan.
 veterinar

Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS Lot 1504, Mukim Pantai, Batu 6, Jalan Jelebu, 71770 Seremban, Negeri Sembilan

Tel : 606 - 762 8857
Faks : 06 - 762 9022
E-mel: jpvns@ns.gov.my

PENAFIAN

Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Sembilan tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh pengguna maklumat yang diperolehi dari laman ini.

Search

Selamat Datang ke Portal Jabatan Perkhidmatan Veterinar NS

ePermohonan Veterinar
ePermohonan Veterinar

privasi